luni, decembrie 21, 2009

Citate


„Relaţiile, de orice fel, sunt precum nisipul pe care îl ţii în mână. Dacă îl ţii uşos în căuşul deschis, el rămâne acolo unde este. Dar în momentul în care strângi mâna ca să nu-l laşi să scape, nnisipul ţi se strecoară printre degete. S-ar putea să mai rămână ceva, dar cea mai mare parte din el se risipeşte. Aşa este şi o relaţie. Dacă o ţii uşor, o respecţi şi îi oferi libertate celeilalte persoane, este foarte probabil să rămână aşa cum este. Dar dacă o ţii prea strâns, eşti prea posesiv, relaţia îţi scapă printre degete şi este pierdută.”
Kaleel Jamison
„Unii oameni intră în viaţa noastră şi ies repede. Alţii rămân o vreme şi-şi lasă amprenta pe inima noastră. Şi nu mai suntem niciodată cum am fost cândva.”
Kirberger în „Supă de pui pentru suflete tinere”
„Familia – acea caracatiţă dragă din ale cărei tentacule nu reuşim niciodată să scăpăm şi, în adâncul inimii noastre, nici nu dorim de fapt să scăpăm.”
Dodie Smith
„Cu fiecare trăire, câştigi tărie, curaj şi încredere cu ajutorul cărora chiar nu mai ai nevoie să ştii cum arată teama. Poţi să-ţi zici: Am trecut prin grozăvia asta. Pot suporta orice de-acum încolo.”
Eleanor Rousevelt

Un comentariu:

ana@.fotografnunti.org spunea...

omul este supus uitarii,timpul vindeca orice rana,daca nu ar fi uitarea multi oameni ar luao razna....